2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Minden várakozást felülmúló nagy profit

A Globe7 bevezetése óta a társaság rendkívül sikeressé vált, minden ágazati várakozást felülmúlt az Uni-Platform, és nemrégiben tették felhasználóbarátabbá a Multi-Platform Windowst. A Globe7 eddig 42 millió letöltést jegyzett fel, és világszerte 5 millió
2007. november 16. péntek 15:45 - Hírextra
A Globe7 eddig 42 millió letöltést jegyzett fel, és világszerte 5 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik. Venkat Meenavalli marketing-igazgató szerint "az új web 2.0 alkalmazás elérhetővé vált felhasználóink milliói számára, mégpedig az új beépülő alkalmazások olyan tömegével, ami összehasonlíthatatlan élményt nyújt a kényelem, a szórakozás és a kommunikáció terén egyaránt."

A Globe7 bevezetése óta a társaság rendkívül sikeressé vált, minden ágazati várakozást felülmúlt az Uni-Platform, és nemrégiben tették felhasználóbarátabbá a Multi-Platform Windowst.

A Globe 7 jelenleg működőképes Linux, Mac és Windows Vista környezetben is, hogy szerte a "Glóbuszon" kielégíthesse felhasználóinak igényeit. Emellett a Globe7 a Windows mobil felhasználók számára is elérhető a www.oneoperator.com weboldalon.

A Globe7 ingyenesen letölthető a www.globe7.com weboldalról; további információk a support@globe7.com e-mail címen kaphatók.

Multimédia elérhetősége.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását