2024. május 5. - Györgyi

O. J. Simpson újra a bíróság előtt

O. J. Simpsont újra bíróság elé citálták több társával együtt tizenkét bűncselekmény, köztük emberrablás és fegyveres rablás vádjával, s ha valamennyiben vétkesnek találtatik, akár életfogytiglant is kaphat.
2007. november 15. csütörtök 15:39 - Hírextra

A futballsztárból lett hollywoodi színész - szemtanúk szerint - fegyverrel akarta elrabolni saját relikviáit két gyűjtőtől több társával együtt szeptember 13-án a Las Vegas-i Palace Station Hotelnél, ám védője azt állítja, hogy csupán olyan tárgyakat próbált visszaszerezni, amelyeket eltulajdonítottak tőle, de közben fegyver egyáltalán nem volt nála.

Az ügyvéd azt mondta továbbá, hogy védence semmiféle bűntényt nem követett el, de nem volt hajlandó a tárgyalás előtti megegyezésre.

"Csak azt sajnálom, hogy az előzetes meghallgatás négy napja alatt nem volt jelen esküdtszék a teremben" - mondta - "ha ott ültek volna az esküdtek, akkor ügyfelem már túl lenne az egészen, és éppen útban lenne hazafelé".

Csakhogy az öt társ közül három bűnösnek vallotta magát, és beleegyezett, hogy Simpson és a másik két állítólagos cinkos ellen valljon.

O. J. Simpson 1995-ben lett világszerte ismert, amikor is exfelesége és annak barátnője 1994. június 12-i meggyilkolásának vádjával állították bíróság elé, de felmentették.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását