2024. április 27. - Zita

Együtt énekel a két szívtipró

Két latin szívtipró, Ricky Martin és Eros Ramazzotti énekel duettet Nem vagyunk egyedül címmel az olasz szupersztár frissen megjelent dupla és tripla greatest hits albumán, amelyen négy vadonatúj dal is hallható 14 átdolgozott-újrahangszerelt és 17 korább
2007. november 15. csütörtök 15:10 - Hírextra

A dalt a római énekes-dalszerző komponálta, és annak temperamentuma, hangulata alapján úgy érezte, hogy Ricky Martin lenne partnernek a legjobb. A latin popzene Puerto Ricó-i királya számára ezzel egy álom vált valóra, mert régóta szeretett volna Ramazzottival közösen énekelni. A két nagy popbálvány évek óta rajongója egymás zenéjének.

A két szívtipró világsztár spanyol (No estamos solos) és olasz (Non siamo soli) verzióban is felénekelte a dalt, amelyet tavaly júliusban vettek fel Milánóban, Ricky Martin európai turnéját félbeszakítva. A dalhoz látványos, vidám klip is készült.

Az e2 című dupla album mellett megjelent egy limitált példányszámú speciális, 2 CD+DVD kiadvány is, amely a dalokon kívül az olasz énekesbálvány legjobb videoklipjeit is tartalmazza.

Ramazzotti 25 éves pályafutása alatt tíz stúdióalbum született, amelyekből közel 40 millió példány kelt el világszerte. Előző Greatest hits albumából 2 és fél milliót adtak el.

Az e2 album olyan világhírű közreműködőkkel készült, mint Tina Turner, Wyclef Jean és Michael Duplassis, a Rhythm Del Mundo (Buena Vista Social Club), a Take 6, a The Chieftains, Santana, Steve Vai vagy Pat Leonard és Junior Vasquez.

Az album első helyen debütált az olasz rádiós és digitális eladási listán, a duett pedig továbbra is tartja első helyét a kislemezlistán. Első volt Svájcban is, második Németországban, harmadik Ausztriában és Franciaországban.

A Dante Alighieri Társaság honlapjának egy friss felmérése szerint egyébként nyolc százalékkal a világon a harmadik legnépszerűbb olasz dal Eros Ramazzotti immár klasszikussá vált örökzöldje, az új albumon is szereplő Musica é, Adriano Celentano Azzurrója és a hatvanas évek egyik nagy slágere, Domenico Modugno Volare című száma után.

Az olasz szívtipró szíve most egyébként éppen szabad - tudhatták meg rajongói a Grazia című olasz női hetilapnak adott interjújából, amelyben elárulta: nem esett szerelembe azóta, hogy elvált feleségétől, Michelle Hunzikertől, akivel a válás óta is jó kapcsolatot tart fenn közös gyermekük, a kis Aurora érdekében is.

"Számomra a szerelem annyira különleges és erős (állapot), hogy amikor megesik, teljesen megváltozom, féleszűvé válok" - mondta. Eros a történtek óta fél újra elkötelezni magát, ráadásul probléma az is, hogy - mint mondta - a nők az utóbbi években nagyon megváltoztak. Szerinte a nők nagyon mutatósak, de a legtöbbször az, amit lát, nem fedi a valóságot. "Fej nélkül a nő számomra elveszti szépségének 80 százalékát" - mondta.

Az interjúban Ramazzotti azt állítja, hogy a róla szóló sok szóbeszéd dacára ő is egy "normális emberi lény". "Sok ostobaságot összehordtak rólam: hogy meleg vagyok, hogy biszex vagyok, hogy drogozok, hogy minden nővel lefekszem". Azt azért bevallotta, hogy álma "egyszerre két nővel csinálni".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását