2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Támadnak a szörnyek!

Bevételi rekordot döntött a Lost készítőjének rémes mozifilmje. 41 millió dollár (több mint 7 milliárd forint) bevételt hozott a hétvégén a "Cloverfield"című mozi, amelyet a "Lost-Eltűntek" alkotója jegyez. Ezzel bevételi rekord is született, mivel január
2008. január 22. kedd 07:26 - Hírextra
Az eddigi rekordot, a "Csillagok Háborúja" felújított változata tartotta: 1997-ben 35,9 millió dollárt fialt. A Paramount stúdió által gyártott "Cloverfield" ezt is túlszárnyalta. Mozis szakértők szerint a siker titka az volt, hogy még a bemutató-klipekből sem derült ki, pontosan milyen szörny okoz pusztítást New York-ban a filmben, ezért tömegek tódultak a filmszínházakba, hogy megnézzék az alkotást.

A hétvégi, hollywoodi bevételi lista második helyén a "Grace-klinka" Izzie-jeként ismert Katherine Heigl új vígjátéka, a "27 Dresses (27 ruha)" nyitott 22,4 millió dollárral, a harmadik helyre a múltheti első helyezett, a Jack Nicholson és Morgan Freeman neve által fémjelzett "The Bucket List" került (15,2 millió dollár).
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását