2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Paris Hilton és a részeg elefántok

Paris Hilton felhívta a világ figyelmét az Indiában egyre gyakrabban lerészegedő és tomboló elefántok okozta veszélyekre. Északkelet-Indiában egyre gyakoribbak azok az esetek, amikor elefántok betörnek egy farmra, benyakalják, illetőleg beormányolják a ri
2007. november 13. kedd 19:43 - Hírextra

A múlt hónapban Meghálaja államban hat elefántot sújtott halálra az áram, miután a háziak erős sörétől részegen randalírozva kidöntöttek egy villanyoszlopot.

Paris Hilton több fórumon is erre a problémára hívta fel a figyelmet, amit több állatvédő szervezet örömmel üdvözölt.

Ám az egyik állatvédő szervezet arra mutatott rá, hogy a probléma csak tüneti jelenség, a baj gyökere az, hogy az emberek elpusztítják az elefántok élőhelyeit, ezért fordulnak elő egyre gyakrabban az elefántok és az emberek közti összetűzések, s a szervezet szerint a médiasztárnak inkább erre kellene ráirányítania az illetékesek figyelmét.

Paris Hilton, a Hilton-szállodalánc örökösnője idén júliusban három hetet töltött börtönben, mert miután elítélték ittas vezetésért, a próbaidő alatt újból ittasan vezetett. De azóta megígérte, hogy jó kislány lesz, sőt idén Ruandába ígérkezett jótékonysági munkát végezni, ám ezt végül jövő évre halasztotta.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását