2024. május 11. - Ferenc

Közgáz, műszaki és menedzsment ösztöndíjak

Regionális felsőoktatási ösztöndíj-programot hirdet a Nemzetközi Oktatási Intézet és a GE immár hatodik alkalommal; a nyertesek három éven át ezer eurós támogatásban részesülhetnek - közölték az ösztöndíj meghirdetői.
2007. november 13. kedd 10:47 - Hírextra
A pályázatra öt magyar egyetemen: a Budapesti Corvinus Egyetemen, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, a Miskolci Egyetemen, a Pécsi Tudományegyetemen, illetve a Pannon Egyetem (korábban Veszprémi Egyetem) közgazdasági, menedzsment, mérnöki vagy műszaki szakjain, jó angol nyelvtudással rendelkező, első diplomás képzésben résztvevő másodéves hallgatók jelentkezhetnek.

A GE Foundation Scholar-Leaders ösztöndíj tizenöt nyertese három éven keresztül évente ezer euro ösztöndíjat kap. Ezen felül a diákoknak lehetőségük nyílik arra, hogy nyáron részt vegyenek egy nemzetközi vezetői készségfejlesztő szemináriumon. Az úgynevezett "shadow day" keretében, egy teljes napon át "árnyékként" követhetik és figyelemmel kísérhetik egy GE vezető napi munkáját
Az ösztöndíjpályázatok regionális program keretében valósulnak meg, Lengyelországban, Magyarországon, Csehországban és Romániában. Eddig összesen 191 fiatal részesülhetett Közép-Európa regionális felsőoktatási ösztöndíjában.

A pályázati határidő november 30., eddig kell az érdeklődő diákoknak postára adniuk a pályázati anyagot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását