2024. május 3. - Tímea, Irma

Kávét és teát osztanak a rendőrök

Kávéval és teával vendégelik meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök csütörtökön este az autósokat a megye útjain. A rendőrség novemberben fokozott éjszakai közúti ellenőrzéseket tart. Az este történő balesetek egyik oka pedig az elalvás, a kávé és tea
2007. november 13. kedd 15:26 - Hírextra

Magyarország közútjain átlagosan naponta 55 sérüléssel járó baleset történik, ebből kettő halálos baleset. A balesetek jelentős része, Jász-Nagykun-Szolnok megyében több mint negyede, az esti órákban, vagy szürkületkor történik. A balesetek megelőzése érdekében a Jászságban novemberben éjszaka fokozott köúti ellenőrzéseket tartanak.

Mivel az esti balesetek egyik gyakori oka az elalvás, ezért november 15-én, csütörtökön éjszaka minden megállított sofőrt kávéval és teával kínálnak meg a rendőrök - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Pásztorné Kovács Ágnes a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását