2024. május 2. - Zsigmond

Terry Black bekattant?

Némedi Mari szinkronszínésznő egy kereskedelmi csatorna sorozatában kapott volna szerepet, ám ez meghiúsult, Terry Blackkel való kapcsolata miatt. Black újságcikkekben sértegette a színésznőt, mi több, még gyermekeit is eltiltotta tőle.
2010. január 14. csütörtök 11:19 - HírExtra
Miután az ominózus tévécsatorna tudomására jutott, hogy Némedi Mari és Terry Black egy párt alkotnak, a média visszatáncolt az ajánlattól: Mari említette párjának, hogy bár sokat szeretik őt, de legalább éppen annyian nem kedvelik. A transzvesztita előadóművész éktelen haragra gerjedt és fejébe vette, hogy a sajtón keresztül járatja le az évtizedek óta színészi pályán dolgozó párját.

„Az a helyzet, hogy nekem kellett volna haragudnom, de végül nem én haragudtam, hanem ő. Azt a kitételt tettem, hogy addig nem állok szóba vele, amíg nyilvánosan nem kér bocsánatot. Azóta sem kért bocsánatot” - meséli a tabutv.hu riporterének Némedi Mari, aki szerint nem csak mint színészt, hanem mint embert - és nőt is - megsértette Terry a mocskolódásával.

Időközben rágalmazó feljelentés történt, azzal a váddal illeték Terry Blacket, hogy nem neveli rendesen gyermekeit. Némedi Mari szerint ez természetesen nem igaz, persze jobb lenne nekik, ha igazi családban nőnének fel, és Terry kislánya, Fanni szerint Mari anyaként nagyon jól megállta a helyét. „Nagyon jól voltunk négyesben, csak hát Terry nem szereti, ha van valaki mellette képben. Tehát ő azt szereti, ha egyedül szerepel mindenhol” Mondta a szinkronszínésznő.

Az internetes sztártévé megtudta: A színésznőnek rengeteg fellépése van, több duettben is énekel, sokat szerepel: énekes partnerével sok fellépésük van. „Terry féltékeny, de inkább a szerepekre. Nem nagyon szívleli, hogy sikereket érünk el, pedig én mondtam neki, hogy én nem veszem el az ő fényét, ő marad Terry Black. Holott én mindig mondtam neki, hogy szeretnék vele fellépni, de ő nem, ő elzárkózott.”

Pedig Mari még szinkronizálni is elvitte magával, Blacket akinek egy igazán testhezálló szerep jutott: egy travit kellett volna szinkronizálnia. Sajnos nem jött össze, mert ez egy nehéz műfaj és nem tudta megcsinálni, kirohant a stúdióból.

Az ominózus videót itt tekinthetik meg.
Forrás: Tabu Tv/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását