2024. május 4. - Mónika, Flórián

Szomorú! Szellő Istvánt elhagyta az ikrekkel várandós párja!

Sajnos nem alakul fényesen a közkedvelt híradós szerelmi élete, mert jelenlegi párja, aki ikreket hord a szíve alatt, hazaköltözött a szüleihez. Elmondásuk szerint még menthető a kapcsolatuk!
2009. június 10. szerda 12:44 - HírExtra
Újabb sztárszakítás van születőben, nagyon úgy néz ki, hogy Szellő István kapcsolata csak eddig bírta, ugyanis várandós barátnője elköltözött tőle. Ráadásul Renáta ikrektől terhes, egy kislány, és egy kisfiút hord a szíve alatt.

Hiába vannak együtt már négy éve, most mégis elhidegültek egymástól, sokan talán emlékeznek is rá, hogy 2006-ban már volt egy hullámvölgy a kapcsolatukban, de akkor sikeresen túl jutottak rajta.

Igaz, a babákat nem tervezték, de mikor mégis megesett, Renáta ragaszkodott az ikrekhez. A híradós abban biztos, hogy ha mégsem sikerül helyrehozni a kapcsolatukat, attól függetlenül a gyerekek számíthatnak rá. Bár még mindketten reménykednek, hogy nagy kibékülés lesz a mosolyszünet vége.

Renáta nyilatkozta is, hogy nincs harag kettőjük között, majd meglátják még Szellővel, hogy mi lesz a kapcsolatuk vége.

A híradósnak már van két fia, akik korábbi kapcsolataikból születtek. Annyi időt tölt Andrissal, és Ádámmal amennyit csak tud. Ennek ellenére Szellő István kapcsolatai sosem alakulnak túl fényesen. Sokáig küzdött, hogy megmentse előző házasságát, míg végül belátta, hogy ez nem fog sikerülni. Akkoriban depressziós volt, és rengeteget fogyott is, míg végül újra talpra állt.
Forrás: HírExtra/ma.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását