2024. április 27. - Zita

Beckham szeretni Amnerika

Steve McClaren, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a pletykákat cáfolva állítja: David Beckham jól érzi magát az Egyesült Államokban, és készen áll, hogy bizonyítson az őt kritizálóknak.
2007. november 13. kedd 11:05 - Hírextra
"Többször olvastam a sajtóban, hogy Beckham nem szereti Amerikát, de ebből semmi sem igaz!" - reagált az állításokra McClaren, aki a hét végén személyesen találkozott a klasszis középpályással.

"Letelepedett kint és boldogan él gyermekeivel, akik a környék legjobb iskolájába járnak."
A tréner Kaliforniában kereste fel a sérüléséből felépült sztárt, hogy erőnlétéről és motivációjáról kiderítse, készen áll-e visszatérésre a nemzeti együttesbe.

"Beckham tapasztalata sokat segítene az utolsó, Horvátország elleni selejtezőmérkőzés megnyerésében" - vélekedett McClaren, aki a mindent eldöntő jövő szerdai összecsapás előtt még kipróbálhatja a labdarúgót pénteken, az Ausztria ellen Bécsben megrendezésre kerülő barátságos összecsapáson.

Az angol válogatott horvátok elleni győzelmével is csak úgy juthat ki az Eb-re, ha a fő rivális Oroszország pontot veszít Izrael vagy Andorra ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását