2024. április 26. - Ervin

Nyert a Cleveland

A Cleveland Cavaliers 110-99-re nyert a Denver Nuggets ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
2008. november 14. péntek 08:24 - Hírextra
A győztes hazai együttesben LeBron James 22 pontot dobott, emellett 11 gólpasszt adott és nyolc lepattanót szedett. A Cavs sztárjánál ugyanakkor Mo Williams eredményesebb volt csapaton belül 24 pontjával, míg a meccs legjobbja ebből a szempontból a Nuggets új szerzeménye, Chauncey Billups volt 26 egységgel.

A Clevelandnek ez volt sorozatban a hatodik sikere, és 7/2-es mutatóval az élen áll a Keleti főcsoport középső divíziójában.

A Cavs csoportriválisa, a Detroit Pistons is szép győzelmet aratott. A Nuggetstől többek között Billupsért megszerzett Allen Iverson ismét eredményesen játszott, 23 ponttal és kilenc gólpasszal segítette ötpontos sikerhez csapatát a Golden State Warriors otthonában. A vendégeknél Iverson mellett Richard Hamilton 24 pontig jutott.

Tovább tart az elmúlt években a liga egyik legjobbjának tartott Dallas Mavericks mélyrepülése: a német Dirk Nowitzki vezette együttes ezúttal a Chicago Bulls otthonában kapott ki, ezzel hatodik vereségét gyűjtötte be a szezonban, s csupán kétszer győzött eddig.

A hazaiaknál Ben Gordon villogott, 35 pontjával a nap legeredményesebbje lett.

Eredmények:
Cleveland Cavaliers-Denver Nuggets 110-99
Chicago Bulls-Dallas Mavericks 98-91
Golden State Warriors-Detroit Pistons 102-107
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását