2024. június 19. - Gyárfás

Széttörik a gyorshajtók autóit

Ausztráliában az utcai száguldozók hamarosan az interneten láthatják, amint ütközési teszteken széttörik elkobzott autóikat - írta az AFP hétfőn.
2007. november 12. hétfő 12:09 - Hírextra
Ausztrália legnépesebb államában, Új-Dél-Wales-ben azt tervezik a hatóságok, hogy ütközési teszteken, laboratóriumi körülmények között törik össze az autós huligánok járműveit. Ezek legtöbbször átakakított, rikító színűre festett, hangos és gyakran rendszám nélküli autók . A Sydney-t is magába foglaló államban azokat az elkobzott autókat rombolják szét, amelyek tulajdonosairól bebizonyosodott, hogy utcai gyorsulási versenyeken vettek részt.

Az intézkedésre azután került sor, hogy egy sor olyan baleset történt, amelyben száguldozó autósok ütköztek motorosokkal, akik meghaltak vagy súlyosan megsérültek. "Eddig ők veszélyeztették és gyakran össze is törték mások tulajdonát, most elrettentésképpen végignézhetik a sajátjuk rombolását az interneten" - magyarázta a Új-Dél-Wales állam egyik vezetője.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását