2024. április 27. - Zita

Étterembe nem járunk

A magyarok túlnyomó többsége feleslegesnek tartja az éttermi költekezést, szívesen süt-főz inkább otthon - derül ki a GfK Hungária Piackutató Intézet felméréséből, bár vannak olyan kezdeményezések, amelyek ezt a hozzáállást szeretnék megváltoztatni.
2007. november 12. hétfő 20:19 - Hírextra
A magyar felnőttek mindössze 5 százaléka jár gyakran étterembe, hogy ott találkozzon, beszélgessen ismerőseivel vagy családtagjaival. Ritkábban további 45 százalék szokott vendéglőbe menni, míg a lakosság fele sohasem jár vendéglátóhelyre - áll a kutatásban.

A fapadosetterem.hu kezdeményezésében azonos a torkos csütörtökkel, szintén a mindennapos étterembejárás népszerűsítését tűzte ki célul, de a világon eddig még ismeretlen rendszert alakított ki. Az alapgondolata az volt, hogy minél előbb rendel valaki a portálon lévő vendéglátóhelyek étlapjáról, annál kisebb lesz számlájának végösszege.

A honlapon korábban meg kellett adni a pontos rendelést, ám a tapasztalatok azt mutatták, hogy sokan nem tudták előre megmondani, mit szeretnének fogyasztani, ezért november 20-tól azok is foglalhatnak asztalt, akik nem tudják előre eldönteni, hogy mit ennének - tudatta a fapadosetterem.hu.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását