2024. április 25. - Márk

Sportkonferencia Budapesten

Nyolcadik alkalommal találkoztak Magyarország sportszakemberei azon a rangos nemzetközi sportkonferencián, melyet a Főpolgármesteri Hivatal szervez minden év őszén az "Unió és a Sport" témakörében. Az idei tanácskozást - amelyet Demszky Gábor főpolgármest
2007. november 10. szombat 06:50 - Hírextra
Több mint 200 szakembert érdekelt a jogi szabályozás megújítása, a várható új sporttörvény.
Meghívott külföldi előadók hasznos tapasztalataikat és véleményüket osztották meg a hazai sportszakemberekkel. A Berlinből érkezett Harald Bösch-Soleil, illetve Toomas Tonise, az Észt Olimpiai Bizottság főtitkára előadásában részletesen ismertette a hazájában honos sporttámogatási, működési és szabályozási rendszert.

A hazai előadók sorában volt Magyar Bálint fejlesztéspolitikai államtitkár, Sárközy Tamás professzor, Almássy Kornél, a Parlament sport- és turisztikai bizottságának alelnöke, Szántó Éva, a Nemzeti Sportszövetség főtitkára, Molnár Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság ügyvezető igazgatója és Nádori László egyetemi tanár.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását