2024. május 9. - Gergely

Egy őrült kecske okozott balesetet

Baleset történt a Budapest-Bamako futamról hazafelé kedden. A 01-es rajtszámú Toyota 4runner elé egy kecske tévedt Bamakótól körülbelül 100 kilométerre, a pilóta elrántotta a kormányt, a jármű így legurult a töltésről, és nyolcszor átfordult. Az autó két
2008. január 29. kedd 19:57 - Hírextra
A baleset helyszínére húsz percen belül megérkezett a Budapest-Bamako mentőcsapata és Dr. Késmárki András vezényletével elkezdték a mentést.

Mindkét sérült állapota stabil, végig eszméletüknél voltak. A súlyosabb sérült fej és gerincfájdalomra panaszkodik, az ő állapotáról pontosabbat csak egy röntgen után tudnak mondani. Társának kéz sérülése van. Neurológiai problémát nem észleltünk. A súlyosabb sérültet vákuumágyban szállították vissza - nyilatkozta Késmárki András.

A két szerencsétlenül járt pilótát az éppen arra járó 7-es busz csapata szállította vissza Bamakóba. Majd átkerültek a Budapestről egyébként egy bamakói kórháznak ajándékba szánt mentőautóba, és az szállította őket tovább Bamako legjobban felszerelt kórházába.

A baleset körülményeiről a közleményből annyi derül ki, hogy a toyotás csapat egy jó minőségű aszfaltozott úton haladt körülbelül 90-100 kilométeres sebességgel, amikor autójuk elé tévedt egy kecske. A pilóta félrerántotta a kormányt és a töltésről legurultak, autójuk nyolcszor fordult át. Mindketten használták a biztonsági övüket, ezért nem történt komolyabb sérülés.
Forrás: hirtv.hu/FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását