2024. április 29. - Péter

Hat lakás égett ki

Mind a 6 lakás lakhatatlanná vált abban a táplánypusztai sorházban, amelynek kigyulladt és leégett a tetőtere péntek hajnalban. Két család rokonoknál húzza meg magát átmenetileg, két másikat pedig az előző hírekkel ellentétben nem a közeli szociális ottho
2007. november 10. szombat 07:19 - Hírextra
A helyi boltos is befogadott egy családot, egy egyedülálló férfi viszont nem fogadott el segítséget, a leégett ház nyári konyhájában maradt - tudta meg a Független Hírügynökség Sándor Károlytól, a falu polgármesterétől.A fedél nélkül maradt lakóknak az önkormányzat összesen 600 ezer forint gyorssegélyt utalt ki. Lakásbiztosítása csak egy családnak volt, számukra az OTP Garancia Biztosító másfél millió forint kárelőleget folyósított.

A Győr-Moson-Sopron megyei Táplánypusztán pénteken kora hajnalban gyulladt ki a hat lakásos sorház teteje. A tűz és az oltáshoz használt víz miatt a ház lakhatatlanná vált. A házban összesen 24-en éltek, köztük 12 gyerek, mindenkinek ki kellett költöznie.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását