2021. szeptember 23. - Tekla

Ateista a Vatikáni Rádióban

Felkérést kapott a Vatikáni Rádiótól Juliette Gréco; a 80 éves sanzonénekesnő szabad kezet kap műsora elkészítéséhez.
2007. november 9. péntek 17:15 - Hírextra

A Die Zeit című német napilapnak adott interjúban - amelyben felfedte, hogy nőkkel is volt viszonya - a francia művésznő elmondta: nemrég levelet kapott a Szentszéktől, amelyben felkérték, hogy készítsen műsort a rádió számára, ráadásul szabad kezet kapna az adás elkészítéséhez. Az istentagadó egzisztencialisták egykori múzsája igent mondott az egyházi felkérésre, noha azt egy percig sem tagadja, hogy igencsak meglepte a levél. "Pontosan tudják, hogy jobban hasonlítok az ördögre, mint egy angyalra" - jegyezte meg Gréco.

Ennek alátámasztására a franciák kedvence szexuális életét is érvként említette meg. Hosszú út vezetett saját szexuális önrendelkezéséhez - mondta az interjúban. "Elképesztően botrányosnak számítottam" - fűzte hozzá. A nőkhöz fűződő kapcsolatairól szólva megjegyezte: nem akart "bután" meghalni. "Miért ne fűzhetne egy nőt ugyanolyan érzelmi és intellektuális kapcsolat egy másik nőhöz, mint egy férfihoz?" - vetette fel a művésznő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását