2024. április 29. - Péter

Tartalékokkal az Arsenal

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a Slavia elleni idegenbeli összecsapásra pihenőt engedélyez néhány kulcsemberének. Az Arsenal immár 25 mérkőzés óta nem talált legyőzőre, a Bajnokok Ligája idei kiírásában pedig még pontot sem vesztett.
2007. november 7. szerda 20:22 - Hírextra
Arsene Wenger menedzser bízik benne, hogy szerdán este Prágában sem szakad meg a jó sorozat, ugyanakkor a szakember nem a legerősebb összeállításban küldi ki csapatát a mérkőzésre. Hleb és Fabregas is pihenőt kap, míg Rosicky és Touré sérülése miatt marad otthon.

- A Manchester United elleni bajnoki előtt is elmondtam, hogy ezentúl jobban rotálni fogom a csapatot, mert a bajnokság ezen szakaszában szükségük van pihenésre a játékosoknak. Van húsz azonos képességű futballistánk, ezért nem sokat számít egy-két ember mellőzése. Prágában be akarjuk fejezni, amit elkezdtünk, kilenc pont nem elég a továbbjutáshoz, ezért ismét nyerni akarunk. Nem indulhatunk ki a Slavia elleni hazai meccsből, mert kellemetlen meglepetésben lehet részünk, ezért maximális erőbedobást várok játékosaimtól – nyilatkozta Wenger.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását