2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Szereti a gyerekeket

Emberrablással és szexuális zaklatással vádolnak egy amerikai tanárnőt, amiért Mexikóba szöktette szerelmét, egy 13 éves diákot. A 25 éves kaliforniai matektanár és baseballedző a vádirat szerint "szexuális kapcsolat folytatása céljából" szökött Mexikóba
2007. november 7. szerda 10:17 - Hírextra
Hetekig keresték őket, aztán a fiú hazatelefonált pénzért, ezt pedig a szülők elmondták a nyomozóknak, és végül a hívás alapján a mexikói rendőrök a múlt hét végén elfogták a párt.

A tanárnőt a határra szállították és átadták az FBI, a Szövetségi Nyomozó Iroda embereinek. Hétfőn állították bíróság elé. Egy szóval sem reagált a vádakra. A tárgyalást még a héten folytatják. Az ügyészség szerint a fiatal nő érzelmei nem voltak viszonzatlanok, erről tanúskodnak a pár elfogott levelei és e-mailjei.

A 13 éves diák mexikói rokonokhoz került. Kihallgatása után az ottani hatóságok arról számoltak be, hogy homályos és igen romantikus tervei voltak a kapcsolattal, menekülős, bujkálós kalandokra vágyott iskola helyett.

Előfordulhat, hogy a fiút örökre kitiltják az Egyesült Államokból, mert illegális bevándorlóként tartózkodott az országban. Az is meglehet, hogy a szülőknek is vissza kell menniük Mexikóba. Erről a lehetőségről a bevándorlási hivatal szóvivője nem volt hajlandó nyilatkozni, de leszögezte, hogy "a törvények értelmében mindenki a letartóztatást és a kiutasítást kockáztatja, aki engedély nélkül tartózkodik az Egyesült Államok területén."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását