2024. április 29. - Péter

A népszavazásról napirend előtt

A demográfiai helyzetről, az egykulcsos adózás bevezetéséről, a népszavazásokról, Apor Vilmos püspök boldoggá avatásáról, valamint a Magyar Tudomány Napjáról beszéltek a képviselők kedden napirend előtt a parlamentben.
2007. november 6. kedd 13:36 - Hírextra

Török Zsolt (MSZP) hangsúlyozta: nemzeti népesedéspolitikára van szükség, hogy az aggasztó demográfiai mutatók kedvezőbb képet mutathassanak.

Herényi Károly (MDF) azt emelte ki, hogy az MDF egyedüli parlamenti pártként áll ki az egykulcsos adózás bevezetése mellett. Hozzátette: a volt szocialista országok zöme bevezette az egykulcsos adót, ami nagy gazdaságösztönző hatással bírt ezekben az országokban.

Geberle Erzsébet (SZDSZ) közölte: az SZDSZ nemet mond a - mint fogalmazott - "populista népszavazás 2008" gyűjtőnevű kezdeményezésekre. Semjén Zsolt (KDNP) Apor Vilmos püspök boldoggá avatásáról, míg Pálinkás József (Fidesz) a Magyar Tudomány Napjáról emlékezett meg napirend előtt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását