2024. május 6. - Ivett, Frida

A legjobb helyzetben a sztárcsapatok

A Manchester United és az Arsenal van a legkényelmesebb helyzetben a labdarúgó Bajnokok Ligája negyedik fordulójának szerdai játéknapja előtt, mindkét együttes már most könnyedén bebiztosíthatja helyét a nyolcaddöntőben.
2007. november 6. kedd 14:27 - Hírextra

A két angol sztárcsapatnak győznie kell a továbbjutáshoz. A párosítást tekintve úgy tűnik, egyik gárdánál sem jelent majd problémát a feladat megoldása. Az F csoportot százszázalékos mérleggel vezető manchesteriek a pont nélkül álló ukrán Dinamo Kijevet - amelyet két hete idegenben győztek le 4-2-re - fogadják. Az MU-nak a továbblépéshez a győzelmen kívül arra is szüksége lesz, hogy az AS Roma ne kapjon ki a vendég portugál Sporting Lisboától.

A H jelű kvartettet vezető Arsenal Csehországba, a Slavia Praha gárdájához utazik, amelynek tagjai valószínűleg bármelyik másik csapattal szívesebben játszanának szerdán. A londoniak ugyanis október végén megalázó vereséget mértek hazai pályán a prágai együttesre: a Slavia játékosai két hete tulajdonképpen végigasszisztálták az Arsenal futball-bemutatóját és a meccs végén a BL történetének legsúlyosabb, 7-0-ás vereségével kullogtak be az öltözőbe.

Az E csoportból a tavalyi BL-győztes FC Barcelona vagy a skót Glasgow Rangers juthat tovább. Ehhez egyiküknek nyerni kell az egymás elleni rangadón Spanyolországban, és a kvartettben harmadik helyen álló francia Olympique Lyonnak nem szabad pontot szereznie a német VfB Stuttgart ellen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását