2024. május 3. - Tímea, Irma

Liverpooli optimista tervek

A Liverpool labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája keddi játéknapján továbbjutási esélyeinek életben tartásáért küzd majd a török Besiktas együttesével az Anfield Roadon.
2007. november 5. hétfő 13:19 - Hírextra
A legutóbb döntős Vörösök ebben az idényben eddigi három BL-összecsapásukon mindössze egy pontot szereztek: döntetlent értek el Portóban, majd kikaptak otthon az Olympique Marseille-től, két hete pedig idegenben a Besiktastól. Ha a hátralévő három mérkőzését meg is nyeri a Liverpool, még akkor sem biztos továbblépése a következő körbe.

Rafael Benitez vezetőedző azt mondta, nem lepődött meg a kialakult helyzeten:
"Ez a Bajnokok Ligája, ha itt elkövetsz egy hibát, könnyen bajba kerülhetsz. De ha mostantól mindent jól csinálunk, még bizakodhatunk a továbbjutásban".

A BL 2005-ös bajnokának kedden este nélkülöznie kell a sérült Fernando Torrest és Xabi Alonsot.

A B csoportban három megszerzett ponttal, rosszabb gólkülönbséggel utolsó helyen álló Valencia új edzővel a kispadon a Rosenborgot fogadja. Ronald Koeman talán már számíthat David Villa játékára. A csatár bokasérüléséből épülhet fel a csoportmásodik norvég klubbal játszandó találkozóra.

A négyes másik mérkőzésén a német Schalke 04 a hét pontjával első helyen álló Chelsea-t látja majd vendégül az Aufschalke Arénában.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását