2024. április 20. - Tivadar

Elvis a legeladhatóbb halott

Egy sztárnak a halál sem akadály, holtan még sikeresebbek, mint életükben - így a családjaik legalább jól élnek. Elvis Presley idén 49 millió dollárt, vagyis több mint 8 és fél milliárd forintot keresett örököseinek.
2007. november 4. vasárnap 14:48 - Hírextra


A magazin minden évben összeállítja a különös listát, egy évvel ezelőtt Kurt Cobain, a Nirvana együttes frontembere végzett az élen.

A lista második helyén idén John Lennon, a Beatles legendás tagja végzett 44 millió dollárral, vagyis majdnem 8 milliárd forinttal.

Érdekesség, hogy a tavalyi győztes Kurt Cobain idén még az első tizenkettőbe sem jutott be. A lista ötödik helyén pedig Albert Einstein fizikus áll, 9 millió dollárral, vagyis több mint másfél milliárd forinttal. A tizenkettedik például Bob Marley reggae zenész lett 4 millió dollárral, több mint 600 millió forinttal.

A magazin által összeállított listán szereplő 13 sztár jogdíjai összesen 232 millió dollárt, azaz 40 és fél milliárd forintot hoztak az örökösöknek.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását