2024. április 27. - Zita

Vasárnapi megemlékezések

Nyolc szervezet tart bejelentett és engedélyezett rendezvényt vasárnap, az 56-os forradalom leverésének napján a fővárosban - olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján.
2007. november 3. szombat 16:00 - Hírextra
A Szabadság téren a Magyarok Világszövetsége és a Magyar Nemzeti Bizottság 2006, a Kossuth téren a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt, illetve az 1956 Alapítvány, a 301-es parcellánál a Vitézi Rend, a Mementó parkban a Politikai Elítéltek Közössége, a Műegyetem rakparton a Jogar Egyesület, a Markó utcánál pedig az EPMSZ Egyesület emlékezik.

Az állami ünnepségek és a megemlékezések miatt szombaton este nyolc órától vasárnap éjfélig tilos autóval megállni az '56-osok terén a Hősök tere és a Benczúr utca között, illetve a Hősök terén. Nem lehet majd megállni az Olof Palme sétányon a Hősök tere és a Zichy Mihály út között, illetve a Műcsarnok mögött. Szintén tilos lesz a parkolás az Állatkerti körúton a Hősök tere és az Állatkerti út között, valamint az Állatkerti út mindkét oldalán az Állatkerti körút és a Dózsa György út között - közölte a BRFK.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását