2024. április 29. - Péter

Nézők szavazhatnak a színházi műsorról

A remélt nézők szavazatai alapján állítják össze a színházi műsort Hódmezővásárhelyen, a kedden kezdődő évad nyitóelőadást követő öt darabjáról a látogatók dönthetnek.
2007. november 1. csütörtök 19:23 - Hírextra

A hódmezővásárhelyi Petőfi Sándor Művelődési Ház vendégei rendszeresen láthatnak színpadi darabokat, egy-egy évadban általában hat előadást. A 2007-2008-as évad első bemutatója a Vörös Malom című musical lesz november 6-án Kautzky Armand, Esztergályos Cecília és Dósa Mátyás főszereplésével - közölte Medgyesi Konstantin, az intézmény sajtóreferense.

Arról, hogy a bemutatót melyik öt előadás követi, a vásárhelyiek dönthetnek, hiszen mindenki számára adott a lehetőség, hogy szavazzon. Egy olyan listáról lehet kiválasztani a legszimpatikusabb öt színdarabot, melyen összesen 12 előadás és a főbb szereplők neve szerepel.

Szavazni lehet a Koltai Róbert és Bánsági Ildikó nevével fémjelzett Barátom Harvey című vígjátékra, Kosztolányi Dezső Édes Annájára; Gogol Revizorjára Dörner György főszereplésével, a Mikó István által rendezett Padlásra vagy a legendás Indul a bakterházra. Szerepel a listán Tamási Áron Énekes madár című székely népi játéka, Oszter Sándor főszereplésével a Játék a kastélyban, az ismert sztárpár, Rékasi Károly és Détár Enikő által előadott Jelenetek egy házasságból, a Második szereposztás Balázs Péter főszereplésével, a Tartuffe 1949 vagy Molnár Ferenc A doktor úr című vígjátéka.

Eddig közel háromszáz voks érkezett, keddig azonban még várják a Petőfi Sándor Művelődési Központ munkatársai a szavazni vágyókat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását