2024. május 3. - Tímea, Irma

Hároméves a haderő

Hároméves a professzionális önkéntes haderő, ebből az alkalomból új honlapot indított a honvédség. A szerdán Budapesten tartott ünnepségen részt vett Szekeres Imre honvédelmi miniszter.
2007. október 31. szerda 18:22 - Hírextra

A miniszter születésnapi köszöntőjében elmondta, hogy az a mély átalakulás, amely három évvel ezelőtt zajlott le a Magyar Honvédség életében, egy 17 éves folyamat vége, s rendkívül mélyen érintette a haderőt.

Szekeres Imre megerősítette néhány napja tett kijelentését, hogy ezek a változások befejeződtek. A Magyar Honvédség felépítésében, szervezeti formájában, vezetésében és működési módjában megfelel egy korszerű, hivatásos haderő követelményeinek.

Az ünnepség keretein belül mutatták be az új www.honvedelem.hu honlapot, amelyről Draveczky Ádám, az internetes lap főszerkesztője elmondta, hogy azon elsősorban a honvédséggel kapcsolatos hírek, újdonságok jelennek majd meg, de az érdeklődők a külföldi missziókban szolgálatot teljesítő katonák hétköznapjairól és sporthírekről is tájékozódhatnak rajta.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását