2024. május 14. - Bonifác

Beckenbauer "leiskolázta" az angolokat

Csatlakozott az angol labdarúgó-válogatottat kritizálók népes táborához Franz Beckenbauer, a németek játékosként és szövetségi kapitányként is világbajnok legendája, aki azt mondta: a szigetországi gárda olyan benyomást kelt, mint egy iskolai futballcsapa
2007. október 31. szerda 08:32 - Hírextra

A "Császár" elárulta: a két ország közötti, augusztusi barátságos mérkőzésen nagyon meglepődött a házigazdák lélektelen játékán.

"Olyanok voltak, mint egy iskolai csapat, nem beszéltek egymással és nem is bíztatták egymást. Egyszerűen nem volt bennük élet" - mondta a 62 éves szakember a 2-1-es német sikerrel végződött, Wembley Stadionbeli meccsről a BBC-nek.

Az angolok jelenleg nagyon nehéz helyzetben vannak a jövő évi, osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságra való kijutással kapcsolatban, a sorsuk már nem a saját kezükben van. Utolsó mérkőzésükön le kell győzniük a jelenleg éllovas Horvátországot és reménykedniük abban, hogy Oroszország pontokat veszít Izrael, illetve Andorra ellen.

"Anglia nélkül nem lenne ugyanolyan az Eb. Óriási veszteség lenne, ha nem kvalifikálnák magukat" - tette hozzá Beckenbauer.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását