2024. április 28. - Valéria

Alonso ügynökei már tárgyalnak a McLaren-nel

A spanyol Marca információja szerint Fernando Alonso menedzserei elutaztak a McLaren főhadiszállására, hogy tárgyalásokat kezdjenek a spanyol jövőjét illetően. Mint ismeretes, a kétszeres világbajnok nem érezte jól magát debütáló szezonjában a wokingiakná
2007. október 30. kedd 12:04 - Hírextra
Nehezményezte, hogy a csapat nem kivételez vele, sőt, állítása szerint Lewis Hamilton több segítséget kapott a csapattól, mint ő.

Már szezon közben is hallani lehetett, hogy Alonso számára a Renault-ba igazolás lehet a menekülő út, ám a pilótát egyelőre még élő szerződés köti a McLarenhez. A hírek szerint Alonso ügynökei igyekeznek elérni a fájdalommentes szakítást, ám egyelőre még nem tudni, mit kíván a csapat a kétéves szerződéssel rendelkező spanyoltól távozásáért cserében.

- Sok lehetőség van, mindet átrágjuk – jelentette ki Alonso. – Vannak ötleteim, hogy mit csináljak, nevezzük őket terveknek, vagy még inkább vágyaknak. Tudom, hogy mit akarok, de nem tudom, hogy kivitelezhető-e. Ám akár így, akár úgy, biztos, hogy nagyon kemény év vár rám.

Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását