2024. május 6. - Ivett, Frida

Indul a sírhelykereső program

A közelgő kegyeleti megemlékezésre készülve már takarítják a köztemetőket a győri Kommunális Szolgáltató munkatársai. Az ünnep alatt élesben vizsgázik az országosan is egyedülálló sírhelykereső program. A köztemetők tovább lesznek nyitva és november 1-én
2007. október 29. hétfő 19:35 - Hírextra
A fenntartó kommunális szolgáltató vállalat munkatársai folyamatosan gyűjtik a faleveleket, elültetik a kétnyári virágokat, a kutakon elvégzik a szükséges javításokat, seperik, illetve gereblyézik az utakat és festik a padokat a győri temetőkben.

A Komszol Kft. nyáron készítette el - a nagyságát tekintve országosan egyedülálló - speciális sírhelykereső programot, amelynek segítségével bárki megkeresheti hozzátartozójának nyughelyét a győri köztemetőkben. A szolgáltatást a kihelyezett terminálokon, valamint a www.komszol.hu internet címen lehet igénybe venni. A sírhelykereső program mellett 13 darab térképpel ellátott nagy felületű tájékoztató tábla is segíti az eligazodást - tájékoztatott Nagy Csaba, a Kommunális Szolgáltató Vállalat szóvivője.

A sírkertek 2007. október 27-től november 4-ig a meghosszabbított nyitva tartás szerint 7-21 óra között látogathatóak. A távolról érkezőknek fontos, hogy november 1-én a fenntartó cég ügyeletet tart, ekkor többek között a helyszínen sírhelyügyintézésre is van lehetőség.

A köztemetők biztonságáért felelős cég szakemberei az ünnepi nyitva tartás alatt megerősítik a portaszolgálatot, ezzel együtt járőr szolgálatot is ellátnak.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását