2024. május 16. - Mózes, Botond

Zsarolják a király családot

Szexjeleneteket és drogozást ábrázoló videóval zsarolták meg a brit királyi család egyik tagját, de a zsarolókat őrizetbe vették. A The Sunday Times értesülése szerint a meg nem nevezett uralkodói rokontól két férfi 50 ezer fontot, azaz több mint 18 mil
2007. október 28. vasárnap 12:32 - Hírextra
A királyi család meg nem nevezett tagja azután hívta fel a rendőrséget, hogy augusztusban 50 ezer fontot (majdnem 18 millió forintot) követelt tőle a két zsaroló telefonon. A két férfi azt állította, hogy olyan videófelvétel van náluk, amin az uralkodó család egyik tagja szeretkezés közben látható, és bizonyítékuk van arra is, hogy drogot adott át egy királyi segédnek. A Buckingham palota nem reagált a lap állításaira.

Lehet, sosem derül ki, hogy a csaknem 40 fős királyi család melyik tagjáról van szó - mondta Dickie Arbiter, a palota egykori szóvivője a BBC-nek.

A Sunday Times szerint legutóbb 1891-ben keveredett egy királyi családtag zsarolási ügybe. Akkor a leendő VII. Edward arról beszélt ügyvédjével, hogy fizessenek le két prostituáltat, akikhez Edward járt, cserébe kérjék vissza a leveleket, amiket írt nekik. Erre az ügyre csak 2002-ben derült fény, amikor a leveleket elárverezték.Az udvar értesítette a Scotland Yardot, amely csapdát állított a zsarolóknak. A lap szerint a modern kori brit történelemben ez volt az első eset, hogy a királyi család egyik tagját zsarolók vették célba.
Forrás: mti/fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását