2024. május 2. - Zsigmond

Felsőoktatási kiállítás a Corvinuson

Hazai és külföldi egyetemek részvételével Nemzetközi Felsőoktatási Kiállítást rendeznek november 9. és 10. között a Budapesti Corvinus Egyetemen: a rendezvény célja, hogy segítsen a diákoknak és a szülőknek eligazodni az új pontszámítási rendszerben.
2007. október 27. szombat 12:01 - Hírextra
A felsőoktatási képzések piaci versenyében nem könnyű az eligazodás sem a középiskolát végzetteknek, sem a főiskolai vagy egyetemi alapképzést befejezett hallgatóknak. Az ismerkedést, a személyes kérdezés lehetőségét szeretné biztosítani az egyetem a kiállítás megrendezésével.
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium által támogatott nemzetközi hallgatótoborzó vásáron egy időben egy helyen érdeklődhetnek a leendő diákok a felvételi esélyekről és lehetőségekről, a szakokról és a képzési rendszerről számos hazai és külföldi felsőoktatási intézménynél.

Számos európai felsőoktatási intézmény látogat el a rendezvényre, képviseltetik magukat egyetemek Dániából, Hollandiából, Nagy-Britanniából, Finnországból, Franciaországból, Romániából, Törökországból.

A hazai felsőoktatási intézmények közül a látogatók találkozhatnak a Budapesti Gazdasági Főiskolával, a CEU Business School-lal, a Debreceni Egyetemmel, a Gábor Dénes Főiskolával, a Károly Róbert Főiskolával, a Nyíregyházi Főiskolával, a Szegedi Tudományegyetemmel, a Pannon Egyetemmel, a Szolnoki Főiskolával és a Zsigmond Király Főiskolával, valamint Budapesti Corvinus Egyetemmel.

Az érdeklődők az intézmények képviselőinek segítségével tájékoztatást kaphatnak bármely alap-, illetve mesterképzésről.

A hallgatói mobilitást elősegítő első nemzetközi kiállítást a tervek szerint a Budapesti Corvinus Egyetem rendszeresen megrendezi majd.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását