2024. május 2. - Zsigmond

Az Austrian Airlines a legpontosabb

Az Austrian Airlines idén Európa-szerte az egyik legpontosabb légitársaság. Mint hálózati fuvarozónak különösen fontos, hogy az átszálló utasoknak pontos és megbízható továbbjutást biztosítsunk. Ez a verseny szempontjából hatalmas előnyt jelent és fontos
2007. október 26. péntek 09:09 - Hírextra

Az Austrian Airlines idén Európa-szerte az egyik legpontosabb légitársaság. Mint hálózati fuvarozónak különösen fontos, hogy az átszálló utasoknak pontos és megbízható továbbjutást biztosítsunk. Ez a verseny szempontjából hatalmas előnyt jelent és fontos minőségi jellemző is.

Most egy további siker is elkönyvelhető. A brüsszeli repülőtéren 2007. október 18-án megtartott gála keretében az Austrian Airlines megkapta a legpontosabb európai légitársaságnak járó 2007-es díjat. A Bécs-Brüsszel vonalon sok üzletember és politikus utazik, akik számára különösen fontos a menetrend pontos betartása.

A Moszkva-Domodedovo repülőtéren is, ahová az Austrian Airlines 2007. február közepe óta indít járatokat, a légitársaságnak a havonkénti értékelés során március óta ötször sikerült az 1. helyen, és kétszer a 2. helyen végezni, és ezáltal csúcsteljesítményt elérni.

Az Austrian Airlines vezérigazgatója Mag. Alfred Ötsch a következőket nyilatkozta a sikerek kapcsán: "Nagyon köszönöm a bel- és külföldi kollégáinknak, akik kitűnően gondoskodnak ügyfeleinkről a repülőtéri utaskezelés során. Gyakran ők az első kontaktszemélyek utasaink számára, s szóval és tettel is segítségükre vannak. E pontosság biztosítása érdekében nemcsak szakmai ismeretekre, de gyakran improvizációs képességre, valamint gyors és ügyfélbarát problémamegoldó-képességre is szükség van."

Forrás: OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását