2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Megkezdik a felvételek elemzését

Megkezdik a rendőrök a térfigyelő kamerák elemzését, amelyek rögzítették az utcai eseményeket hétfő és kedd este Budapesten - nyilatkozta a Népszabadságnak Bencze József országos rendőrfőkapitány.
2007. október 25. csütörtök 08:50 - Hírextra

Városszerte 100 ilyen fix berendezés képeit használják fel, emellett még másféltucatnyi, kifejezetten a rendzavarások miatt telepített mobilkameráét, ezekkel is figyelték az erőszakos tömeget. A rendőrfőkapitány úgy fogalmazott, hogy a kamerák több tucat szabálysértést és bűncselekményt rögzítettek.

A tavaly őszi zavargásokkor a felvételek segítették az egyenruhások munkáját, előfordult, hogy a rendőrsorfal előtt arcát sállal eltakaró tüntetőt egy távolabbi kamera képei alapján azonosítottak. Bencze József nem árult el részleteket arról, milyen módszerekkel szerzett idén a rendőrség minden korábbinál pontosabb értesülést a rendzavarók terveiről. Csak annyit közölt, hogy az operatív - titkos - felderítés az események előtt és alatt is jól működött.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását