2024. április 20. - Tivadar

Konyhakéssel támadt a rendőrre

Konyhakéssel támadt az őt igazoltatni szándékozó körzeti megbízottra egy helybeli férfi Balatonkeresztúron - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel szerdán. A férfi előzőleg az utcán randalírozott, a kapukat és kerítéseket ránga
2007. október 24. szerda 14:13 - Hírextra

Elmondása szerint a kiérkező körzeti megbízott, miután köszönt a férfinak és a nevét kérdezte, arra lett figyelmes, hogy a férfi a nadrágjából egy körülbelül 20 centiméter pengehosszúságú konyhakést ránt elő, és azt mellmagasságban a rendőrnek szegezte.

Mint arról a szóvivő beszámolt, a rendőr a felé folyamatosan közelítő férfi elől hátralépett és felszólította a férfit a kés eldobására.

Miután ez hasztalan volt, könnygázt használt, de ez sem hozta meg a várt hatást, ezért szolgálati fegyverével egy figyelmeztető lövést adott le a levegőbe, aminek hatására a férfi megtorpant, és az ismételt felszólításra maga elé dobta a kést.

A rendőr megbilincselte és előállította a támadóját, akit végül orvosi javaslatra - ön és közveszélyesség miatt - kórházba szállítottak.

Az ügyben, hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt, az iratokat a Kaposvári Nyomozó Ügyészségnek megküldte a területileg illetékes fonyódi rendőrkapitányságra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását