2024. május 2. - Zsigmond

Hamarosan eldől, lesz-e vádemelés

A napokban eldől, hogy Vadász János volt kormánymegbízott, vagy az a biciklis futár áll bíróság elé, akivel az politikus még a nyáron vitába keveredett a Kodály köröndnél, Budapesten. A vitában híradások szerint egy fegyver is előkerült. Az ügyészség várh
2007. október 24. szerda 15:13 - Hírextra
Morvai Attila, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az ügyészség a rendőrségtől nemrég hozzájuk átkerült iratokat vizsgálja. Hamarosan eldől, szükséges-e vádemelés, vagy sem az ügyben. Az illetékes kerületi ügyészség mindkét résztvevő feljelentése alapján elkészült iratokat vizsgálja.

Vadász János, a futár állítása szerint, fegyverrel fenyegette meg őt július 24-én, a Kodály köröndnél. A volt kormánymegbízott korábban azt mondta, a futár rátámadt. A kerékpáros valóban rácsapott a kocsijára, de azt mondja, azért, mert annak sofőrje megpróbálta leszorítani őt az útról. Ekkor került elő a fegyver, amit állítólag a politikus ráfogott a futárra.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását