2024. április 28. - Valéria

Egy olajfolt miatt halt meg

Meghalt egy autós, akinek autójába egy olajfolt miatt rohant bele szemből egy másik jármű szerdán délelőtt a 8-as főúton. A balesetben l hárman meg is sérültek. Az összetört autók mögött egy fékező kamion is keresztbe fordult az úton.
2007. október 24. szerda 15:17 - Hírextra

A Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset délelőtt tíz óra után nem sokkal történt a 8-as főúton az ajkarendeki emelkedőnél. A balesetet a helyszíni vizsgálatok alapján az okozhatta, hogy a belső sávon Veszprém felé tartó kocsi olajfoltra futott. Az autó megcsúszott, áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy másik kocsival.

A másik autó vezetője - egy 34 éves férfi - meghalt, a vele utazó két roman férfit és a másik autó női utasát a mentők kórházba vitték. A balesetet észlelve egy érkező kamionos fékezett és a kamion keresztbe fordult az úton az összetört autók előtt. A kamion sofőrje nem sérült meg. A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset délelőtt tíz óra után történt, a helyszínelés és a mentés miatt fél kettőig út zárva volt.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását