2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Bond is fellép

Sir Roger Moore is fellép azokon a jótékonysági koncerteken, amelyeket a Nemzeti Filharmonikus Zenekar ad az ENSZ Gyermekalapja (UNCIEF) javára. A Virág Judit Galéria ajánlásával két VIP-jegyre lehet licitálni az október 29-i koncertre.
2007. október 24. szerda 23:03 - Hírextra
A Kocsis Zoltán által vezényelt Nemzeti Filharmonikusok a Művészetek Palotájában lépnek fel, különleges műsorral.

A koncertek különleges vonzereje az Angyalként és James Bondként világhírűvé vált Sir Roger Moore angol filmszínész, aki az UNICEF nemzetközi jószolgálati nagyköveteként vállalta el a közreműködést a nemzetközi szervezet magyarországi nagykövetének 2006 decemberében kinevezett Nemzeti Filharmonikusok két hangversenyén.

A Fidelio Online zenei portálon október 25-ig lehet 2 darab páholy jegyre licitálni - a Virág Judit Galéria és Aukciós Ház ajánlásával - az október 29-i előadásra.

Ezek a helyek kizárólag a meghívott VIP vendégeknek vannak fenntartva. A két darab jegy kikiáltási ára 30 ezer forint. A győztes licitáló ajándékba kapja a koncert műsorfüzetének Sir Roger Moore és Kocsis Zoltán által aláírt példányát.

A 80. születésnapját most októberben ünneplő Sir Roger Moore Saint-Sae:ns Az állatok farsangja című közkedvelt fantáziájában lép színpadra, mint narrátor.

Elhangzik még Glinka: Ruszlán és Ludmilla nyitánya, valamint Muszorgszkij: Egy kiállítás képei című népszerű művének zenekari változata Ravel hangszerelésében. A két est karmestere Kocsis Zoltán.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását