2024. április 28. - Valéria

Indul a Buddha-tours

Szent utazásra invitálja az érdeklődőket az indiai vasúttársaság, amely Buddha életével kapcsolatos helyekre viszi el a jelentkezőket - a program szerint a zarándokok nyolc nap alatt meglátogatják a buddhisták szent helyeit Észak-Indiában és Nepálban.
2007. október 23. kedd 09:23 - Hírextra

Az Indian Raiway Catering and Tourism Corporation a vállalkozást azokra a zarándokokra alapozza, akiknek számít a kényelem - olvasható a RIA Novosztyi orosz hírügynökség honlapján.

A cég szerint ugyanis korábban a szent helyekre csupán busszal lehetett eljutni. Ezek a járművek nélkülöztek minden kényelmet, az utak többsége kátyús, ráadásul a zarándokoknak maguknak kellett gondoskodniuk az élelmezésükről. A vasúttársaság viszont mindenről gondoskodik, beleértve a napi háromszori étkezést, a reptéri transzfert, a szállodafoglalásról, kirándulásokról, valamint a belépti jegyekről. Mindez a vasúti osztály függvényében 616 és 1050 dollár (108 és 184 ezer forint) között ingadozik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását