2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Az R8 a valaha készült leglassabb Audi

Október 17-én 18 óra 55 perckor egy angliai televízióadásban az Audi bevallotta, hogy az R8 valójában a leglassabb autó, amit valaha is készítettek. A sportmodellhez méltatlan jelző használata az új marketingkampány része, amely a kézi összeszerelést és e
2007. október 23. kedd 07:42 - Hírextra
Az Audi R8 magáért beszél. A világban bárhová tennék le, azonnal magára vonzaná a figyelmet. Ez egy olyan autó, amely már önmagában érzéseket kelt és ezt feltehetőleg tudták az ingolstadti márka marketingesei is, akik szívdobogtató versenypályás jelenetek helyett egy igazán megmosolyogtató reklámmal ajándékoztak meg minket.

Az R8-at a valaha épített leglassabb Audinak megbélyegző reklám helyszíne egy vegytiszta szoba, ahol a német szupersportoló készül, gyorsítva, különböző effektekkel teletűzdelve. A hivatalos információk szerint 6 millió fontot költött az Audi az angliai kampányra, amely az R8 kézi összeszerelésének hosszúságára hívja fel a figyelmet.



A kampány célcsoportja minden bizonnyal azon átlag feletti kereslettel rendelkező szigetországi állampolgár, aki előtt már több mint négyszázötvenen megrendelték az összkerék-hajtású alumínium karosszériás sportolót és ezért több mint fél évet kell még várnia kedvencére a gondos (és mellesleg lassú) összeszerelés végett.

A jelenet alatt egyébként Simone White "The Beep Beep Song" névre hallgató melódiája szól. Kattintsanak alább és utazzanak az időben egy nagyszerű autó születése körül.
Forrás: A5.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását