2021. november 27. - Virgil

Utcára került James Cameron és Olivia Newton-John

Erdőztűz tombol Kaliforniában a lángok veszélyeztette részen lakik Jennifer Aniston, Bill Murray, Tom Hanks és Nick Nolte is. A Kalifoniában tomboló erdőtűzek miatt, számtalan ház lakóit kitelepítették.
2007. október 22. hétfő 19:26 - Hírextra

A celebritások életével foglalkozó TMZ.com internetes honlap szerint közöttük volt James Cameron, a Titanic rendezője és Olivia Newton-John, a Grease című film női főszereplője is. A helyi média szerint Sean Penn színész farmja is részben a lángok martaléka lett. Hét épület, közöttük egy 17 millió dolláros értékre becsült villa és egy templom is porig égett.

Az erős, helyenként 110 kilométer/órás sebességet is elérő szélrohamok szította lángok elértek a Los Angelest San Franciscóval összekötő part menti utat is, ahol leállt a forgalom. A TMZ.com szerint a lángok veszélyeztette részen olyan sztárok laknak, mint Jennifer Aniston, Bill Murray, Tom Hanks és Nick Nolte színészek, valamint David Geffen lés Jeffrey Katzenberg milliárdosok, akik Steven Spielberg filmrendezővel együtt a DreamWorks stúdiót megalapították.

A Los Angelestől 30 kilométernyire nyugatra fekvő, 12 ezer lakosú Malibu az Egyesült Államok egyik legdrágább települése. A legkisebb lakókocsis otthon ára is meghaladja az egymillió dollárt. Malibuban 1993-ban egy tűzvészben hárman haltak meg, négyszáz ház égett le, a kár 375 millió dollár volt

Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását