2024. április 29. - Péter

Nem módosul Gyurcsány programja

Nem érkezett olyan információ az operatív törzshöz, amely módosítaná a miniszterelnök programját - közölte hétfő délután a Budai Bernadett. A kormányszóvivő elmondta: az október 23-i ünnepségsorozatot felügyelő szervezet reggel 9 óta ülésezik.
2007. október 22. hétfő 19:20 - Hírextra
A kormányszóvivő emlékeztetett: az operatív törzs működéséről egy tavaly őszi jogszabálymódosítás döntött. Ennek értelmében a törzs minden állami ünnepség előtt összeül és a beérkezett információkat értékelve dönt arról, milyen intézkedésekre van szükség. Az 56-os forradalom évfordulója alkalmából rendezett ünnepségsorozat kapcsán az operatív törzs nem csak hétfőn, hanem kedden, illetve november 4-én is egész nap ülésezni fog. Budai Bernadett hozzátette: a köztes időben a testület telefonügyeletet tart.

Az operatív tözs várhatóan hétfőn este 10-ig ülésezik, de amennyiben szükség van működésére, tovább folytatja munkáját. A tervek szerint kedden, október 23-án is reggel 9-től este 10-ig ülésezik majd a testület.

Az operatív törzs munkájában részt vesz Országos Rendőr-főkapitányság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Köztársasági Őrezred, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság, a Nemzetbiztonsági Hivatal, a Miniszterelnöki Hivatal, az Országos Mentőszolgálat, az Országos Meteorológiai Szolgálat, a Budapesti Közlekedési Vállalat, a fővárosi védelmi bizottság, valamint az operaházi rendezvény szervezőjének képviselője.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását