2024. április 26. - Ervin

Csak 1 pontot sikerült rabolnia a Győrnek

Noha a Győr két góllal is vezetett a listavezető Budapest Honvéd otthonában, végül egy ponttal távozott a Bozsik Stadionból a labdarúgó Soproni Liga 12. fordulójában.
2007. október 21. vasárnap 06:41 - Hírextra

Budapest Honvéd-Győri ETO FC 2-2 (0-1)

Bozsik Stadion, 3680 néző, V: Berger
gólszerzők: Hercegfalvi (58.), Vincze Z. (88.), illetve Bajzát (36., 54.)
sárga lap: Smiljanic (60.), Magasföldi (78.), illetve Bajzát (24.), Supic (88.)

Honvéd:
Tóth I. - Schindler, Benjamin, Smiljanic, Tóth B. (Magasföldi 58.) - Berdó (Abass 31.), Genito, Bárányos, Ivancsics (Vincze Z. a szünetben) - Hercegfalvi, Ábrahám

Győr:
Stevanovic - Müller (Koltai 76.), Stark, Supic, Völgyi (Varga R. 65.) - Nikolov, Jäkl, Kovács Z., Józsi - Bogdanovic, Bajzát (Brnovic 90.)

Ahogy az várható volt, a Honvéd lépett fel kezdeményezőbben, ugyanakkor semmiféle veszélyt nem jelentett a vendégek kapujára, míg a Győr az első játékrész végén egyetlen valamire való támadásából vezetést szerzett. A folytatásban sem változott a játék képe, a kispestiek továbbra is ötlettelenül futballoztak, a Győr pedig második kontrájából ismét eredményes volt. A listavezető csak ezt követően kezdett el úgy játszani, ahogy az elvárható tőle, ennek eredményeként pedig megérdemelten kiegyenlített.

Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását