2024. április 25. - Márk

Évet értékelt a Honvéd

A Budapesti Honvéd Sportegyesület közgyűlésén díjazták a klub tavaly legjobban szerepelt sportolóit, aláírták a vízilabda-szakosztály két támogatói szerződését, továbbá ismertették a BHSE 2010-ig terjedő stratégiáját.
2008. május 23. péntek 07:18 - Hírextra
Az egyesület elnökségének döntése értelmében Kulcsár Krisztián párbajtőröző és Knapek Edina tőröző volt a Bp. Honvéd két legjobbja 2007-ben: előbbi világbajnok lett egyéniben, utóbbi Eb-t nyert csapatban. A legjobb edző díját Toncs Péter vehette át, aki az Európa-bajnok és vb-bronzérmes dzsúdós, Hadfi Dániel mestere. A serlegeket Szekeres Imre honvédelmi miniszter és Molnár Imre elnök adta át.

A Magyar Telekom Nyrt. 2010. június 30-ig meghosszabbította támogatói szerződését a Domino-BHSE vízilabdacsapatával. Az új megállapodást Simon András, a cég kommunikációs igazgatója és Novák Ferenc szakosztály-igazgató írta alá.

Simon az MTI kérdésére nem árulta el a szponzoráció összegét, de "nagy volumenűnek", a telekommunikációs cég "legnagyobb sporttámogatásának" nevezte. Megjegyezte, ez nem csak a világhírű, idén bajnoki ezüstérmes férfi együttesé, hanem az egész vízilabda-szakosztályé, amelybe a bajnoki döntőben érdekelt női, továbbá az utánpótlás csapatok is beletartoznak.

A másik támogatói szerződést a Baro ruházati céggel kötötték a vízilabdázók, akik a vállalat július 15-i divatbemutatóján maguk mutatják be az új kollekciót.

A közgyűlés első napirendi pontjaként ismertették az egyesület 2010-ig tartó stratégiai programját, melynek sarokköve a hosszútávú együttműködés a Honvédelmi Minisztériummal.

"A minisztériumi költségvetésben külön sora van az egyesület támogatásának, azaz nem egyszeri juttatásról van szó. Remélem, majd sikerül ezt meghosszabbítani" - mondta Szekeres Imre honvédelmi miniszter. "A segítség nemcsak anyagi jellegű, mert a Magyar Honvédség létesítményeit használja a klub, s terveink szerint fejlesztések és felújítások is végbemennek majd 2010-ig".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását