2024. április 29. - Péter

Kötelet küldtek az MSZP-nek

Hurkolt kötelet találtak szombaton reggel a MSZP debreceni székháza előtti kerítésen. Négy nap alatt ez már a második provokáció, amelyet hajdú-bihari szocialista pártszékház ellen követtek el. Szerdán az MSZP balmazújvárosi székházának falára festett val
2007. október 20. szombat 13:13 - Hírextra

A csomózott kötelet egy párttag vette észre szombaton reggel. Az MSZP debreceni elnökét megdöbbentette a kerítésre akasztott kötél. Zsíros Zsolt közölte: írásos üzenetet nem találtak, de szerinte a csomózott kötél jelentése amúgy sem szorul magyarázatra.

A politikus szerint a szélsőséges megnyilvánulások ellen csak politikai ellenfelükkel közösen lehet hatásosan fellépni, ezért cselekvésre és a szélsőségektől való közös elhatárolódásra hívják a Fidesz helyi politikusait. A szocialisták nem tesznek rendőrségi feljelentést, tapasztalataik szerint ugyanis az ilyen ügyekben, általában nem találják meg a tetteseket.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását