2024. május 6. - Ivett, Frida

Aláírást gyűjtött vagy fénymásolt?

Azonnali intézkedést ígért a törvényszegés megszüntetéséért a békéscsabai önkormányzat oktatásért felelős osztályvezetője - közölte szombaton Velkey Gábor SZDSZ-es országgyűlési képviselő azzal kapcsolatban, hogy a város 2. számú általános iskolája tanári
2007. október 20. szombat 13:07 - Hírextra

Miután pénteken tudomásukra jutott a hír, értesítették a békéscsabai önkormányzat oktatásért felelős osztályvezetőjét, Hrabovszki Mihályt, aki arról biztosította őket, hogy azonnal lépéseket tesz a törvényszegés megszüntetésért - közölte békéscsabai sajtótájékoztatóján a szabad demokrata képviselő.

Úgy fogalmazott: "A demokrácia nevében arra kérjük a Fideszt, hogy ne palástolja a törvényszegést, helyi politikusaitól várja el a törvények ismeretét, vizsgálja ki a történetet és járjon el a törvényellenséget elkövetőkkel és az arra buzdítókkal szemben".

Az iskolába Vrbovszki Viktor, a körzet fideszes egyéni önkormányzati képviselője vitte be a kérdőívet. Mint az MTI-nek elmondta, azért, mert az iskola igazgatójával jó - nem politikai, hanem magánjellegű - kapcsolatot ápol. A fideszes képviselő nyilatkozata szerint ő az íveket a portán hagyta, s információi szerint az igazgató ezeket fénymásolta, majd pedig egy asztalon felejtette. Kijelentette, "a fénymásolt íveket senki nem írta alá, nem is volt cél, hogy az iskolában bárki is aláírásokat gyűjtsön".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kaktuszpapa
2007. október 20. 16:08
Az iskola fénymásolóján másolta a FIDESZ aláíróíveit az igazgató? Mert a FIDESZ-nek nincs fénymásolója? Mert így szokták? Közpénzen közfestékkel közpapírra? Itt úgyis minden a FIDESZé lesz? Vagy már minden a FIDESZé? Minek ide tisztasági csomag, ugye? A FIDESZ már tiszta. Pfuj.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását