2024. április 29. - Péter

Köteles ügy

Hurokra kötött kötelet akasztottak szombat reggelre a debreceni MSZP-székház kerítésére - közölte az MTI-vel Zsíros Zsolt városi pártelnök.
2007. október 20. szombat 22:32 - Hírextra

Elmondása szerint az akasztásokkor használatos kötélre emlékeztető csomózású kötéldarabot az egyik önkormányzati képviselőjük találta meg. Emlékeztetett rá, hogy ezen a héten a balmazújvárosi pártiroda falára írták fel, hogy "lógni fogtok".

Korábban Debrecenben erőszakosan elfojtották a kendermagos tüntetést, inzultáltak újságírókat a belvárosban. Zsíros Zsolt úgy véli, hogy ezek az események, s az ezekre adott fideszes reakciók azok, amelyek e szélsőségeket újabb és újabb támadásra késztetik.

Az MSZP debreceni vezetői ezért kezdeményezik, hogy október 23-a után Pósán Lászlóval, a Fidesz debreceni elnökével közösen lépjenek fel a szélsőséges akciók megakadályozása érdekében.

Zsíros Zsolt szerint ez lehet egy közös sajtótájékoztató, de akár közös demonstráció is Debrecen főterén.

Pósán László, a Fidesz debreceni elnöke nem lát okot az ilyen közös akciókra - reagált a szocialisták felvetésére maga az érintett.

Pósán László szerint a szocialisták rossz idegállapotban vannak, ami nem csoda "ennyi korrupciós üggyel a hátuk mögött". Hozzátette: régi lejárt lemezt nem szerencsés elővenni, több fantáziájuk is lehetne a szocialistáknak - mondta Pósán László, aki szerint ezt a "köteles ügyet" vagy maguk csinálták, vagy, ha nem, akkor az elégedetlenség bárkit rávihetett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását