2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Módosított MÁV-menetrend

Módosított közlekedési rendben járnak a vonatok október 23-án, a nemzeti ünnep, valamint a közelgő kegyeleti ünnepek idején - tájékoztatta a MÁV Kommunikációs Igazgatósága az MTI-t. A határőrség nem számít jelentősebb forgalomnövekedésre a mostani hosszú
2007. október 19. péntek 10:20 - Hírextra

A vasúttársaság közleményében azt írta, hogy a vonatok közlekedési rendjét az említett ünnepek alatt a munkarendváltozásokhoz igazította.

Most pénteken munkanapi, szombaton pénteki, vasárnap és jövő hétfőn pedig ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok - fejtette ki Sigulinszki Tibor, a Mávinform sajtóügyeletese hozzátéve, hogy jövő kedden a vasárnapi, míg szerdán a hétfői menetrend lesz érvényben.

Beszámolt arról is, hogy október 26-án munkanapi, míg 27-én és 31-én a pénteki közlekedési rendben indulnak a vonatok.

November 1-én, 2-án, valamint 3-án az ünnepnapi menetrendet kell figyelembe venniük az utasoknak - tette hozzá a sajtóügyeletes.

A határőrség közleményében azt hangsúlyozta, hogy a munkaszüneti napokon a délelőtti órákban a kilépő személyforgalom, a délutáni órákban pedig a belépő forgalom erősödhet Hegyeshalomnál, Záhonynál, Beregsuránynál, valamint Röszkénél. Hegyeshalom helyett a soproni, a kópházi és a rajkai határátkelőhelyeket, míg a röszkei helyett a tiszaszigeti határt javasolják alternatívaként.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását