2024. április 29. - Péter

Magyar zenész Berlinben

Szombaton este a német fővárosban ad koncertet Tolcsvay László. Az 57 esztendős énekes, gitáros, zeneszerző a berlini Collegium Hungaricum nagytermében lép a közönség elé.
2007. október 19. péntek 11:45 - Hírextra
"Tolcsvay László a nevét viselő Trió, majd a Fonográf együttes tagja negyedik alkalommal lép fel Berlinben" - nyilatkozta a Független Hírügynökségnek a szombat esti koncert főszervezője, Robotka József. Tolcsvay "A show folytatódik" című programja egyszerre utal a magyar művész négy évtizede töretlen pályafutására és arra a reményre, hogy az év végén új épületbe költöző Collegium Hungaricum a jövőben is teret ad hasonló (könnyű)zenei rendezvényeknek.

A 25 euróért (6300 forintért) árusított koncertjegyek zöme már elővételben elkelt az október 20-i nosztalgikus Tolcsvay-estre, melynek főtámogatója a berlini magyar kulturális intézet, a Collegium Hungaricum és a német főváros Magyar Egyesülete.

"Az elmúlt években Tolcsvay Lászlón kívül sikeres koncertekkel örvendeztette meg Berlinben a német és a magyar publikumot Presser Gábor, Bródy János és Koncz Zsuzsa is. Ami a jövőt illeti: Zsuzsával és Zoránnal is tervezünk fellépést Németország legnagyobb városában" - tájékoztatta az FH-t Robotka József koncertmenedzser.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását