2024. április 29. - Péter

Kényszerítés gyanúja miatt nyomoznak

Kényszerítés gyanúja miatt kell nyomozniuk a rendőröknek a nyírbátori könnyűzenei fesztiválon 2006-ban történt incidens miatt. A Veres János pénzügyminiszter fiai által szervezett fesztiválon egy büfést 2006-ban és állítólag idén is pénzért engedtek volna
2007. október 19. péntek 15:04 - Hírextra
A mostani fesztivál előtt egy rejtett kamerás felvétel készült a büfésről, amint Veres Gáborral beszélget a fesztivál alatti működésének lehetőségeiről. A büfés végül nem árusíthatott a rendezvény vendégeinek. Ebben az ügyben nem lesz nyomozás. Egy évvel előbb azonban ugyanezt a büfétulajdonost a konkurrens vendéglátós hasonló kérdésben kialakult vitájuk miatt fojtogatta. Ebben az ügyben nyomoz a rendőrség.

Szilágyi László, a Szabolcs-szatmár-bereg megyei Főügyészség helyettes főügyésze a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a fesztiválon történt állítólagos incidensekkel kapcsolatban egy magánember tett feljelentést. A rendőrség bűncselekmény hiányában elutasította a nyomozást a tavaly és a mostani nyáron történtek miatt is, mert megállapításuk szerint nem történt bűncselekmény. A feljelentő az ügyészséghez fordult. A megyei főügyészség a rejtettkamerás felvétel kapcsán helybenhagyta a rendőrség határozatát, azaz ebben az ügyben nem lesz nyomozás, mert nem történt bűncselekmény. Az egy évvel előbbi, fojtogatás ügyében azonban kényszerítés gyanúja miatt a rendőrséget a nyomozás lefojtatására utasították.

A rendőrségnek december 12-ig van lehetősége befejezni a nyomozást, de ez a határidő meghosszabítható - tette hozzá Szilágyi László.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását