2024. május 16. - Mózes, Botond

Uniós pénzek magánzsebben?

Egy hetilap úgy véli: hogy egyes országgyűlési képviselők - akik a pályázati pénzek sorsáról első kézből tudhattak - fizetést, illetve rendszeres javadalmazást kaptak azoktól a szervezetektől, intézményektől, amelyek különböző összegű uniós támogatást nye
2007. október 18. csütörtök 10:51 - Hírextra
Az Új Magyarország Fejlesztési Terv végrehajtását felügyelő eseti parlamenti bizottság nyolc tagja is fizetést, javadalmazást kapott tavaly olyan szervezetektől és intézményektől, amelyek az I. Nemzeti Fejlesztési Terv keretében uniós pénzeket nyertek pályázatokon - írja a a Magyar Narancs.

Az európai fejlesztési pénzek felhasználását ellenőrizni hivatott eseti parlamenti bizottságnak idén februárban történt megalakulása óta 14 országgyűlési képviselő volt mostanáig tagja, közülük nyolc olyan képviselő van, aki különböző jogcímen érdekelt azoknál a pályázóknál, akik az idén több mint 13,4 milliárd forintnyi fejlesztési támogatáshoz jutottak.

A hetilap a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elektronikus monitoring rendszeréből kigyűjthető adatok alapján állította össze az érintett képviselők listáját.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását